De Kernwaarden van een Consultant Werving & Selectie bij Kasparov Finance & BI

Als W&S Consultants hebben wij het voorrecht om dagelijks talent te ontdekken en te verbinden met onze opdrachtgevers. Maar laten we eerlijk zijn, het recruitment vak heeft ook zo zijn uitdagingen, vooral in deze tijd.

Het leven van een Consultant is dynamisch, boeiend en uitdagend. Maar deze uitdaging gaan we graag aan door de voldoening die voortkomt uit het opbouwen van relaties en het helpen van zowel opdrachtgevers als kandidaten bij het bereiken van hun carrièredoelen. Dit maakt het de moeite meer dan waard!

Groei is een van onze belangrijkste kernwaarden. We streven naar zowel persoonlijke groei als groei voor onze opdrachtgevers en kandidaten. Daarom denken wij graag mee met de behoeften van onze opdrachtgevers, die in de loop der jaren sterk zijn veranderd.

Ondernemers willen nu meer grip, controle en sturing op hun (financiële) KPI's, wat betekent dat ze meer kennis en capaciteit nodig hebben. De vraag overstijgt nog steeds het aanbod op de markt, wat heeft geleid tot een disbalans.

En juist die disbalans maakt ons werk zo uitdagend, maar ook zeker dankbaar. In een markt waar je zelf aan het stuur staat, waar je de touwtjes in handen hebt en echt toegevoegde waarde kunt leveren, is er niets mooiers dan een perfecte match tot stand brengen. Dit alles gebeurt door middel van persoonlijk contact en oprechte interesse. Contact is namelijk pas waardevol als het persoonlijk is, en dan ontstaat er een wederzijdse relatie. Door betrokkenheid te tonen en oprecht te zijn, komen we tot de juiste samenwerking. Dit vormt de basis en is een vereiste voor succes!

Gelukkig starten er iedere maand weer nieuwe professionals bij onze opdrachtgevers en blijven wij met veel plezier en succes van toegevoegde waarde. Deze uitdagende markt houdt ons scherp en vraagt om voortdurende ontwikkeling op het gebied van kennis en kwaliteit.

Als jij in deze rol ook genoeg uitdagingen ziet en jezelf herkent in onze kernwaarden, nodigen we je uit om met ons in contact te komen! Ter uitbreiding van ons team zijn we namelijk op zoek naar nieuwe collega’s!
Bekijk de vacature voor Consultant Werving & Selectie in Breda via https://www.kasparov-financials.nl/vacature/consultant-werving-selectie-1

Kernwaarden

Wij houden jou op de hoogte